Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: ...tě teď u sebe mít

Chtěla bych Tě teď u sebe mít
a oba nás přikrýt tmou,
svými ústy putoval bys tam,
kam jiní nemohou.
Chtěla bych Tě teď u sebe mít
a jen cítit teplo Tvého těla
a tlukot Tvého srdce,
co říká láska neposedná.

Chtěla bych Tě teď u sebe mít
a nebát se lásky a zklamání
a nebát se toho,
co bolavým srdcem zavání
a nebát se slyšet slůvka lásky: "Mám Tě rád"
a nebát se toho,
že chceš si jenom špatnou hru zahrát.

Chtěla bych Tě teď u sebe mít,
po jasné noci s Tebou ráno černé kafe pít
a říkat si, že žádné "ale" není,
že budou jednou polibky a láskyplná pohlazení,
že všechno zvládnem Ty a Já,
vždyť vždycky na vše budem dva.
Autor Tlaccca, 30.09.2005
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí