Pláču pro lásku

Pláču pro lásku

Anotace: a čekám co bude dál...

prý slzy jsou jen déšť po kterém láska roste
já tu svou zalévám ať je noc či den
až jednou přijde zeptám se jí kdo jste
teď koutě sedím smutně koukám z okna ven

a další slza zas dopadá na zem
má láska roste výš až do oblak
v tu chvíli zapomenu rázem
za tebe jinou najdu si pak
Autor někdojiný, 21.01.2009
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí