PĚT

PĚT

Anotace: . . .

Usměj se.
Vítej mě.
Poklekni na mramor
ledový jako mé srdce.
Svěř svou hlavu do mých rukou
provedu tě Colloseem
ukáži ti Svět
jen uvolni svou duši
až napočítám "Pět":

Šeptám "Jedna..."
ty oči přivíráš
s nejistotou ale odhodlaná
setkáváš se s tmou

Odříkávám "...dva..."
tvou důvěru si získávám

mlčím "...tři..."
s tvou hlavou se setkávám
nevíš co dělat
máš strach
ale zvědavost ti nedá

"...čtyři..."
tvá mysl zmatená
je jako sklenička
na střepy rozbitá

"PĚT!"
nyň mojí obětí se stáváš
jak ohromný had
mé tělo přijímáš
můj veliký hlad
jak dlouho setrváš?
opojena jedem
chtíče plna v okamžiku
svou lásku, čest i víru
obětuješ pro tu chvilku
jsi jen má
již žádná slova
není soucit
jen my dva
plazím se po tvém těle
jsem zlo
zakázán byl klid

ta krása ničí strach
strach zas vůli tvou
miluji tě?
to bylo
teď sytím se
svobodnou duší tvou
Autor Narrion, 21.01.2009
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Spadlá z nebe, WAYWARD, Rasputin.m, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice povedené dílko, trocha fantazie a vzniká z toho poezie, jen tak dál muj milý:)

09.12.2010 14:46:00 | drapyna

ó..napětím jsem ani nedýchala...já mám taky slabost pro hady...ssssssssss:-)

24.01.2009 00:49:00 | zvířenka

Moc dobrá:)))

22.01.2009 20:03:00 | Holis

...vítej na Literu ST
...velmi dobrý,jak já říkám,výplod

21.01.2009 22:43:00 | WAYWARD

Krása... jinak to ani napsat nejde. Ty se překonáváš chlapče :)

21.01.2009 21:12:00 | Paige312

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí