Jsi řečí všech národů

Jsi řečí všech národů

Anotace: Pro Jindřicha

Jsi řečí všech národů,
jsi nemoc všech marodů.
Jsi dálnice do všech zemí,
jsi všechno tam, kde nic není.
Jsi budovou tam, kde je zákaz stavby,
jsi lodí na moři, kde je zákaz plavby.
Jsi ostrovem vzdáleným, co v oceánu leží,
jsi běžcem vytrvalým, co maraton svůj běží.
Jsi poslední otrok, co se snaží přežít,
jsi nejkrásnější malba na stěnách všech mešit.
Autor Lenny, 30.09.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání... Zkus napsat i o jiném tématu...

06.10.2005 11:37:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí