Velká česká revoluce

Velká česká revoluce

Anotace: Tomu který nemá čas, ví co chce a neví co cítí...(vy víte komu)

Postavte gilotinu
a setněte mi hlavu.
Proč já ve všem
tak geniálně plavu?

Jak mistra Jana Husa
upalte mě na svazku roští.
Možná to není pravda,
dots možná to bude lepší.

Ještě je jiné řešení,
však morbidní zdá se,
zadupme všechny ženy,
co blíží se dokonalé kráse,

co na ně muži stojí fronty
i kilometry dlouhé
a ony na ně ze své pýchy
shlíží jak na brouky pouhé.

Já nechci však celou frontu,
jedem mi bohatě stačí...
on neví však co chce
a já už zase plálči.

Tak vyhodťe mě z okna
jak při defensetraci
a možná si on uvědomí
co všechno se mnou ztrácí
Autor jaňa, 22.01.2009
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Bíša, kleopatra.sedma, 6thSun, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám,že mu to brzo dojde i bez té defenestrace!;)

22.01.2009 17:43:00 | kleopatra.sedma

Úžasná!!!!!!!!!! Nemám slov prostě skvělá básen!!!

22.01.2009 17:01:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí