Uzamčená duše

Uzamčená duše

Anotace: smutné a beznadějné

Chladné teplo
co hladí šedou zář
Světlo vyhořelých svic
ze kterých zbyla pouhá vzpomínka
/Několik spokojených chvil
vyrvaných z pochmurného života/

Ohořelé noty
podle kterých hraje samotný mistr
aniž by záleželo
na falešných tónech
/Pár kroků v rytmu valčíku
- konečně tančíš bez masky/

Zavřený krám
který otvírá mimo svou dobu
A falešná slova
která zrazují veškeré naděje
/Stovky motýlů letících k nebi
- bez strachu, bolesti, bez lži/

Všechno je ale klam
a plno lží
žádná upřímnost
na té nezáleží…
/Jen pár upřímných minut
patřícících odloučeným milencům/

Padlí vojáci na bitevním poli,
jen to je skutečnost
- podívej se, jedním z nich je i ona.

/Ani živá voda nepomůže
jejím životem jsou ty chvíle,
které má uzamčené ve své duši/
Autor Katitek, 22.01.2009
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí