Nevidíme, nevidím

Nevidíme, nevidím

Anotace: to je tak, když člověk nevidí celou dobu to co by vidět měl...

Nevidíme, nevidím
srdce z kamene,
bez špetky slz,
na víčku při loučení.
Nevidíme, nevidím
bolest na duších,
chtíč náš přeroste,
nevidíme, nevidím,
skrz srdce z příběhů,
loučím se slzy na víčku...

běž dále živote náš,
ke štěstí zbývá krok...
Autor Láďa, 22.01.2009
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí