Navždy konec

Navždy konec

Anotace: ...láska vždy zabolí

Mám skleník a v něm jednu růži,
růži pro bolavou duši.
Pro duši co jsem ublížil
a lásku ke mně v ní uložil.

Tuto lásku je těžké vyhnat ven,
ale byl to jen pouhý sen.
Pouhá myšlenka o trvalé lásce,
jako o netvoru a krásce.

Zapomen na mě,
nech mě jít,
atˇ novou lásku mohu mít...
Autor Jurísek, 30.09.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí