Já rád Tě mám...

Já rád Tě mám...

Anotace: Krásné Pro Zamilované

Já rád Tě mám,
svoji lásku Ti dám.
Budem spolu žít a rádi se mít.
Jestli Tě nebudu mít,
nechci žít.
Ty jsi moje,moje plavovláska,
Ty jsi první a poslední má láska
Autor Vačičanda, 23.01.2009
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední verše trošku převzaty od Nezvala ale pěkné ;)

23.01.2009 10:57:00 | Li_on

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí