nedůvěra v krásu

nedůvěra v krásu

Anotace: viz báseň

Prožívám trápení, drtivé smutky,
sním o lásce co nebyla a pořád se nenachází.
Nelítostivý boj citů, srdci cosi schází.
Souboj s andělem smrti, co prý lásku nosí,
Amorem prý jest nazýván, pro mě nosí jen rmutky.
Anděl lásky mé patří již mezi padlé.
Nevím sám tápu ve tmě nevím cosi černého mě děsí.

Jen temnota očí mé dusí,
nevidí to hezké jen to co musí.
Láska v kterou nevěřím jen jako další přichází,
nevím už zklamáním co dál nic mi nedochází.
Už není co bylo, je už jen to co bude,
láska hyne, zlost se vkrádá, jen smutek zase zbyde.

Není úniku před utrapy života,
není místa kde bych se před strachem schoval.
Láska není láskou,je jen zkroucený obraz torza jejího.
Nevěříctnost v lásku čistou,cesta do života fádního.
Radost jest malým svátkem,radost v životě jest novota.
Autor Carlos, 30.09.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

není úniku před útrapa světa, myslím, že je v lásce, jednou přijde velká láska, která tě před světem schová :-)

30.09.2005 22:26:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí