Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: ...

Usínáš, vím že ještě slyšíš

Klapot koňských kopýtek jak rozléhá se ulicí
Klap klap cinkají kapky po střechách
To paní večernice přitiskla své kotníčky
koníčkovi k slabinám
Divoce zaržál jen blesk rozpůlil oblohu
Tma valila se zpod kopyt cválajících k nebi
A démanty z náhrdelníku večerní paní
Rozkutáleli se za nimi

Ach ne snad nespadají všechny k zemi
Paprsky slunce byly v nich zaklety
Blyštivé světlo rozednění válí se teď po nebi

Tiše, klid, spi moje malá
Poupátka blyštivých kvítků rozkvétají
A ráno zase v démanty se promění
Když z těžké noci paprsek slunce
Tě probudí, spi
Autor Andee, 23.01.2009
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..malebný obraz rozkvetl mi před očima ...sladce láká do náruče snění ...pohádka zdá se :)

04.02.2009 12:54:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí