Jsi ten...

Jsi ten...

Anotace: už je to pryč...bylo to hezké i smutné...znamenáš pro mě moc...

Jsi ten, co si o sobě hodně myslí
Kluk, který nic nedomyslí
Ten, co se na každou blbost vzmůže
Ale sobě nepomůže
Zvládls na mě svalit vinu
A já na to už pár dní hynu
Jak si mohl nechat mě smutnou stát
Tak skvěle uměl si mě zraňovat
Proč jsem se těšila i bála?
Mohla jsem být jedna z mála
Jenže o to já nestála
Tak si mě poslal dál
Do srdce další si zval
Teď sama půjdu si dál…
Autor MishkaS, 23.01.2009
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sem se nemohl nezasmát, když sem si představil jak "pár dní hyneš" :)

23.01.2009 21:04:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí