Nikdo nepřijde

Nikdo nepřijde

Anotace: ..stále bez inspirace=( vznik této/básničky/ 3.2.2008 3:25:03

Nikdo nepřijde
i když to bolí
slunce nevyjde
mrak ho skolí

Utíkáš k propasti
nevidíš
neslyšíš
necítíš
jsi v pasti

Nikdo nepřijde, žádný princ není
bohužel, je to jen poblouznění

Pohádek tolik je
ale ani jedna skutečností
prašné naděje
nesoucí se do nekonečnosti

Nikdo nepřijde a ruku ti nepodá
zázrak kolem nerozdá

Čekáš tu na něco, co není
probuď se z toho snění
neposlouchej lživé hlasy
co slibují odměny bez boje
nejsou symbolem spásy
ale částí rozbroje

Nikdo nepřijde a nebude bojovat za tebe
bez hříchu odejdi na nebe

Nikdo nepřijde a nezačne pro tě dýchat
abys dál o něm mohla slýchat

Skutečnost bývá bolestivější než sen
a nabízí šedivější den

Nikdo nepřijde, své srdce ti nedá
.......vždyť tě ani nezná
Autor Giginka, 23.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, bejbyyyy, NikitaNikaT., Mišiačik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem tady a ty tam
neznám tě, nepoznám.

22.05.2009 11:33:00 | al-pacino

Smutná, ale hodně myšlenková báseň. ST! je za obsaha a vyjádření pocitů...

25.01.2009 17:57:00 | NikitaNikaT.

Tie posledné strofy, tie boli pre mňa veľmi poučné... a majú pre mňa veľký zmysel...ST!...a, nič si z toho nerob, že inšpirácia neprichádza..stačí jeden deň a všetko bude také ako predtým:-)

24.01.2009 18:05:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí