Čekání

Čekání

Anotace: :)

Stojí tu vedle mě,
hladí po tváři.
Slova útěchy
linou se z jeho úst.
Slyším je,
důkaz však nemám.

Věřím v lásku.
Doufám v naše vidění.
Jeho duši mám na dosah,
přesto se ji nedotknu.
Musíme vydržet.

Cítím jeho přítomnost
a jeho vůni.
Vše se zdá tak
skutečné.
Zdá se mi to ?
Bojím se rozplynutí
krásného snu.

Vše nereálné náhle zdá se
jako pravá skutečnost.
Prý mám právo
ke štěstí.
Věřím nám.

Čekám na něj.
Jen spolu budeme
šťastní.
Všechny jejich pohledy
přejdem.
Odpornou závist
přehlídnem.

A já
přes všechny zlé slova,
přes všechny nadávky
a uražení,
budu ho milovat.
Autor LittleTear, 24.01.2009
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy ano :)

25.01.2009 10:53:00 | LittleTear

Čekání je někdy víc, než když člověk dosáhne na to, co chtěl.

24.01.2009 08:20:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí