Ztracená

Ztracená

Anotace: komu se to nestalo?

Ztracená

Odcházíš, když jsem doma!
Zámek svůj dáváš napospas jiným
Hvězda má pohasíná v očích Tvých
Zůstáváš královnou oblaků…

Tak proč neustále mizíš??
Ztrácíš se, roztáváš v srdci mém…
Kde je Ti lépe, kde slídíš??
Necháváš stopu good bye…

Kdo odvedl Tvůj háj?
Kdo poznamenal osud můj?
Včera zradila jsi náš ráj
Zůstávám, v srdci…navždy Tvůj….

Ztracená, přesto krásná
Poslední den nádherná..
Ztracená zapomínáš
Poslední den…jediná

Já nemohu zapomenout..
Nedám Tě do propadliště dějin
Utíkáš, ale nevylučuju Tvůj návrat..
Vrať se zpátky!...Prosím…
Autor v.hercik, 24.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Kett, Mbonita, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

08.05.2010 09:23:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí