BLOUDÍŠ

BLOUDÍŠ

Anotace: ............

Stojím tu, jen vítr mi fouká do tváře
snad schválně cuchá moje vlasy.
Jdu cestou klikatou,ta rovně mě nezajímá
bolí mě srdce a vítr suší moje řasy.

Mám ruce prázdné.Stále něco chybí.
Kde bloudíš LÁSKO MOJE JEDINÁ?
Byl to jen sen?Příliž krásný na to,aby se stal
skutečností?
Proč slzy mé mi z tváří nikdo neslíbá?
Autor Bombitoo, 24.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příliš. jinak to není špatný.

24.01.2009 15:50:00 | Kristine Clary-Aldringen

Super!!!

24.01.2009 15:38:00 | evussa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí