Strach

Strach

Anotace: ...

Stýská se mi po Tobě samoto
tolik toužím být jen s Tebou
jsi má oblíbená
v Tobě vždy schoulím se rád

potřebuju Tě stále víc
jsi má droga
klidně dny s Tebou probrečím
vždyt Ty nejsi zloba

zloba je utkaná ze střípků
skládá se ze zlých prožitků
já nechci nenávidět
raději schoulím se v Tobě

Ty moje naděje,samoto
jak já Tě rád mám
když bolavé srdce je
komu se podobám?

snad raněnému rysu,kdo ví
taky se bránit nutí
a tak i já mám svědomí
kterému odpouštět se musí
srdce krvácí tu bez lásky

je jak utopený sen
tolik jsem měl rád
a ted snad nenávidím
mám strach?...
Autor Quigleika, 24.01.2009
Přečteno 329x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., vodnař, Bíša, Andělskými perutěmi chráněna, Lilly Lightová, Kapka, 6thSun, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota, jež jsem několikráte psala... někdy se hodí, jinde je zlá...

04.02.2009 22:35:00 | NikitaNikaT.

...děkuji...

25.01.2009 10:57:00 | Quigleika

Supertip. Je to psáno srdcem, což je znát. Smutně krásné.

25.01.2009 09:21:00 | Lilly Lightová

smutný a osobní text..
samota je taky můj ostrov,kde se ukrývám..když je třeba..
ST

24.01.2009 16:37:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí