Vášeň

Vášeň

Anotace: Ľúbim ťa

Sbírka: Moja

Krásne sny stekajú ti po krku,
tužia po mojom dotyku.
Horúce bozky papajú ti ušká
a lížu vôňu tvojho bruška.

Cítiš môj dych všade tam,
kde vášnivo ťa bozkávam.
Tam, kde tŕne lásky tvrdnú
a lupienky ruže vlhnú.

Voňavé sny stekajú ti po krku,
horúce pery bozkajú ti ušká.
Túžim po tvojom dotyku,
papať vášeň z tvojho bruška.
Autor xpepax, 24.01.2009
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sladký :-)

24.01.2009 17:32:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí