Až zavřu oči...

Až zavřu oči...

Anotace: prostě aspoň ve snu bych s tebou chtěla být...

Až zavřu oči a nechám si o tobě zdát,
až usnu a budu svůj sen snít,
tak budu šťastná a nebudu se bát,
protože na chvíli budu s tím s kým jsem chtěla být.

Zavři oči a nechť se ti o mě zdá,
představ si, že pořád jsme spolu.
Každý příběh přece nějaký konec má
a proč by ten náš měl skončit s palcem dolů.....

Někdo žije napůl jen,
jiný snění přednost dá,
jen někdo bojuje o svůj sen
a málo kdo nekonečný sen má.
Autor hellowik, 24.01.2009
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo nezažil, nepochopí ;)

25.01.2009 13:54:00 | Coala

fuj sny ech:-)

24.01.2009 19:02:00 | ABC

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí