Lusk (XV.)

Lusk (XV.)

Anotace: ...Bratři Ebenové: Já na tom dělám. Track no.2...

Vzpříčený
křiku ženy
ženu se donikam
světu unikám

jak lusknutím prstu
co je to stoosumdesát?
Vidím za víčky tu
kterou znám padat,klesat?

A furt to nikdo nebere...
Tak třeba doufat že padnu vzhůru
co Smrti? Můj partnere?
Mám jít na půdu a vzít si šňůru?
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Vénëa, Markéta Hl., sophia92
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodně ne (ta půda s tou šňůrou)

24.01.2009 23:42:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí