Touha

Touha

Anotace: neni co dodat

Mou mysl zachvátil žal a chlad,
A jak rtuť v teploměru vzrůstá,
Touha být blíže těch Tvých vnad,
A líbat Tvá něžná ústa!
Mé tělo na věky věků,
Každým dnem i nocí sní,
Sní a touží po doteku,
Od Tebe..Záře polární.
Mé srdce krvácí a hoří,
Křičí své přání němé,
Nikdo k němu nehovoří,
Chce být blízko Tebe!
Autor Fantom opery, 24.01.2009
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí