Volba

Volba

Anotace: basen

Váháš zda vybrat červenou či černou?
Která z barev Ti bude navždy věrnou?
Vsázíš srdce, toť riskantní je sázka
Není to hra… taková je láska!!
Úděl lásky je mnohdy matoucí
Ale aspoň vidíš,že jsi ženou žádoucí!!
Vždyť od chvíle, kdy zřel jsem Tě poprvé
Mi z srdce kanou kapky krve!!
Kéž bych teď mohl být po Tvém boku
Neustále na každém kroku!!!
Autor Fantom opery, 24.01.2009
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubino 2, WAYWARD, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí