sen

sen

Anotace: nejsem žádný autor ale rozhodl jsem se dát své city na papír a zdělit je ostatním. je to prvotina

Tak si tak sedím,
do dály zasněně hledím.
Neumím počítat,
neumím psát.
jedno vím jistě,
umím milovat.

Jsi moje láska,
radost i žal.
To věčné trápení,
život mi přichystal.
Do cesty dal mi,
má lásko tebe.
Tvé oči jsou jako nebe.

Modré a blankytné,
plné lásky.
Dělám si dělám,
na čele vrásky.
Budu ti dobrou láskou,
budu hoden tvého srdce.

Srdce co v nás jsou,
posoudí přece.
Budu se snažit,
dělat co můžu.
Jsem tvůj rytíř,
to cnost pravých mužů.

Sedím tak sedím
a myslím na tebe.
Miláčku můj.
Můj živote.
Můj sne.
Autor OtukeVanKuk, 25.01.2009
Přečteno 681x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Makula
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...milá prvotina

27.01.2009 19:20:00 | kikis

GOOD! Libi se mi to...jsou v tom city

25.01.2009 19:56:00 | Makula

Na prvotinu moc pěkný,procíťený:)

25.01.2009 06:58:00 | MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK

:)

25.01.2009 01:44:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí