Bláhová láska

Bláhová láska

Bláhový ten kdo miluje
kdo pro svoji lásku i zabije
zabije soka v boji milostném
bláhový kdo myslí si že bude žit klidným životem

Láska hřeje láska mrazí
i ocelového golema, jež zdáse nedobytný
na kolena i tvář srazí

tváře je nevinné
skrytá je v ukrytu, bláhováláska
Plní příkopy a bourá hrady
akdyž se vynoří bázlivý prchá.
Autor Jan Václav Znojemský, 25.01.2009
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je úplně suprový dílko...

25.01.2009 13:30:00 | bettuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí