melodram

melodram

Anotace: ...

Jak slunce za obzorem
za svítání je..rudý
má slova za kursorem
když píšu ti psaní
se stydí a neví kudy
kam

Tvá láska není klam
a tvoje bytost hologram
a tak se ptám
tebe mám?

V optických iluzích
tricích a mámení
dej prosím znamení
než padnu znavený

Jak vítr nad údolím
se ve spirále točím
sám sobě bolím
.. melodram?
A kousek pod obočím
u jizvy slzy mám...
Autor zenge, 25.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... co na to řéct... čtu znova. Dobré.

27.01.2009 10:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí