Kdo z nás je špatný?

Kdo z nás je špatný?

Anotace: ty...nebo já?

Stíne nad mou hlavou,
myšlenko má hříšná,
dávno jsi mi vstoupil do života,
neptal ses a hrubě ses do něj verval.

Dotyku přeněžný,věř,
že na své činy nejsem pyšná,
jak můžeš tohle necítit?
jen ty šaty bys ze mě rád serval.

Kdo je špatný? Ty nebo já?
Víš co lásko, půjdeme si hrát...
(snad už jen pro tentokrát)
Autor nocni.labut, 25.01.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, susana načeva, poetická ilona, Mounkey, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí