Hříšná Těla

Hříšná Těla

Anotace: El Beso del Final

Pod maskou hříchů se naše těla
spoutala,ladným tancem jsme šli
do kola.

Oči zavřené
Tělo vzrušené
Dech se zrychlil
Dotek se zmírnil

"El Beso del Final"

Tělo na tělo,cítím že by to víc
chtělo.Neboj se ,jen do toho...

Zavírám oči,ty mé tělo vedeš
cítím tvou vůni tak lehce mně
zebeš.

Dotýkáš se mně tak lehce
jsem vzrušená a chci ještě.

Jednou se na mě podívej
na mé hříšné tělo vzpomínej.

Prožij se mnou tanec hříchů
skončíme až v ranním svitu.

"El Beso del Final"

(Christina_Aguilera_-_El_beso_del_final.mp3)
Autor Kett, 25.01.2009
Přečteno 526x
Tipy 19
Poslední tipující: čarodějka07, Marcone, Vanilková Ninja, greapy, nejsembásník, Modrý Adept, Bean, BArBArKO, Bíša, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ooo ano..
hrisna tela..
kdy ja jsem chtel..
a ty jsi smela :o))

27.01.2009 21:45:00 | Bean

líbí
ST

25.01.2009 20:54:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí