Skřivánek

Skřivánek

Anotace: Skřivánek který vše zachránil.

Padá sníh temně bílí,
Anděli smrti se tuze líbí.

Jen tak padá,
smrt jen hledá.

Vše pod ním umírá,
štěstí,láska se jim prodírá.

Nemá však žádnou šanci,
proti anděli smrti a jeho temné moci.

Však skřivánek zavolá lásko,lásko.
láska otevře nejdříve jedno oko.

Anděli smrti se to však nelíbilo,
tak skřivánka proklelo.

Skřivánkovi v bolestech křidélka umrzala,
ale láska skřivánka nedala a andělem smrti se poprala.

Anděl smrti však prohrál,
a skřivánek svím milostným zpěvem živé vylákal.
Autor Axol, 25.01.2009
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí