Oči duší

Oči duší

Anotace: Nikdy bych nechtěla aby rozchod s klukem takhle dopadl...Což eště nedopadl, protože neměl s kým...Psala jsem to podle těch co se rozcházeli kolem mne a jejich pocitů...

V naších očích se odráží
Celá naše duše…
Ale v těch jeho je vidět
Něco co nemohu popsat…
Je to tak skutečné a přitom tak
Daleko ode mne…

Proč si mne zklamal? Proč si svou
Lásku věnoval osobě,
která ti ji nikdy nebude schopná oplatit…

Nevyznám se v tobě…jsi ve všem tak jiný
Vždy když jsi byl se mnou tak v tvých
Očích byla napsána celá tvá duše…
Tvůj úsměv mně udržoval v pokoji…
Věděla sem že když jsem byla s tebou
Bylo vše jak má být…Nebo sem v to věřila…

A teď už vedle mne nejsi…Ale stojíš vedle ní…
A nejsi to ty…Nevím proč mi to pořád vadí…
Vždyť ty jsi na mne už zapomněl…
Ale já prostě nemohu…
Moje láska k tobě mi to nedovoluje…

Proč jsi zapomněl tak lehce?
Ale nejsi to ty ne ten kluk,
Kterého sem poznala…
Změnil si se…A právě to mne
Bolí…
Autor bettuš, 25.01.2009
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď se změnil..nebo si ho před tím viděla zamilovanýma očima=( Tip..a netrap se..

25.01.2009 18:36:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí