Bobule hříchu

Bobule hříchu

Anotace: Proč miluju tohle ovoce....

Slaďoučký sen
Co se ti k ránu
Rozpustil na rtech
Bobule hříchu
Dál svádí tvé chutě

Otevři rty
Ať do nich vložím
Plody své lásky
Snad pěstované
Pro čarodějné kejkle

Až tě omámí
Svou růžovou vůní
Až se ti bude chtít
Vklouznout do jeho náruče
A vrnět jako kotě

Pak moje čarovné granáty
Splnily svůj účel
A ty můžeš blouznivě
Vypít jejich nektar
Až do dna

Vždyť co je na světě sladšího
Než láska
Která chutná
Po malinách?
Autor Princezna.Smutněnka, 25.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 12
Poslední tipující: Bamap, Nergal, kikis, Psavec, Bíša, BloodyButterfly, vapiti, Kapka, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm hned mam chut na maliny :-)

04.03.2009 22:37:00 | Nergal

Pěkné,moc:-)

05.02.2009 22:26:00 | kikis

Mě láska chutná po jahodách. Moc pěkné.

25.01.2009 17:05:00 | JaniHani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí