Poslední den

Poslední den

Anotace: ...

Tik,ťak...tik,ťak

Pomalu hodiny měří můj čas,
je pozdě,již nic nemůžeš udělat pro nás.
Osud je zpečetěn.

Odejdi ode mě,
nedívej se ne mě,
Za lásku pikat musím.

Život mi vbrzku bude vzán,
avšak lásky k tobě se nevzdám,
dcero královská.

Tik,ťak...tik,ťak

Můj čas se blíží,
citu mému již nic neublíží.
Slyšíš?Už pro mě jdou,
v okovech mne na hranici povedou

Za lásku...i zemřít se musí!

Tik,ťak...tik,ťak...tik
Autor Pilotka, 25.01.2009
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Bíša, Mounkey, china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím to podobně...Bojím se říci, že stejně!Hezké!

02.02.2009 21:46:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí