Běžnej den

Běžnej den

Anotace: ...no..asi to raději nechám bez anotace..jen..smíška ironie,vzteku..atak..přeji hezké čtení..teda, pokud to půjde..

Chlast, cigára a hulení trávy
jo tohle bejvá běžnej den
ty v tom lítáš s námi
jointika si vem

Nač troškařit s jedním
rovnou dva
hele dál fakt nevím
todle je jen hra

Hra dětí na dospělý
co prej nic nevěděly
hra na svatoušky
co učej se na zkoušky
hra na bleskovou lásku
a naivity masku

Hubeňoučká blondýnečka ti sedí na klíně
vím, ty jseš v tom zase nevinně
vznášíš se mezi lomy světla
obrovskou rychlostí letíš za svět
neslyšíš na pár varovných vět
další dušička se v tobě spletla

Sakra a taky malá lehká drogička
bílej prášeček na sklíčka
no, ty jsi v tomhle zkrátka borec
tohle bude špatný konec

Útulný, zamlžený pajzlík
a ty v něm pouhý hajzlík!
Autor Giginka, 25.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: bejbyyyy, Kes, Iwushak..., Mišiačik, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkují za komentáře =) no...popravě řečeno..v této básničce sem se fakt moc neovládala =) prostě,co na srdci, to na jazyku..=)

26.01.2009 19:31:00 | Giginka

Máš v sobě spoustu vzteku. Ale moc pěkně ho ventiluješ. Líbí.

26.01.2009 16:19:00 | Kes

Drogy = dlouhé téma. Bolestné dívat se, jak někdo zkrze ně umírá...

25.01.2009 17:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí