Už mi nelži!

Už mi nelži!

Anotace: ..asi to mluví za vše..hezké čtení..

Hlava bolí k prasknutí
není možné vyhnutí
na tuto bolest zatím nejsou léky žádné
a i kdyby..výšky dávek by byly zrádné

No jo, známe přiblblý sázky
na hru jedné naivní lásky
ten jediný pár očí
pro který se vše točí

Ten nevinnej úsměv za kterým se skrývá víc
mnohem víc než chtěj ostatní říct
ty sladce znící řeči
pro které jedna hloupá brečí

Slova z tvých plných rtíků
jsou jen lživý kecy
nesoucí tíhu hříchu
a další jiný věci

Tak zlato už se s přetvařováním nenamáhej
sliby o tvý věčný lásce mi nenalhávej!!
Autor Giginka, 25.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, strašidýlko-střapatý, bejbyyyy, WerunkaaXD, NikitaNikaT., Mišiačik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvá ústa říkají lež
mé srdce odpovídá - běž!

moc hezká ST

01.09.2009 21:51:00 | hašlerka

Důvěru je těžké získat... hmmm, když víš, že lže... nestojí za to. Bude líp, uvidíš, nandeš lásku, co za Tebe aj život dá...

25.01.2009 18:10:00 | NikitaNikaT.

presne tak, už mu never...

25.01.2009 18:05:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí