Zůstaň

Zůstaň

Anotace: Když si přeješ, aby neodešel... aby se tě dotýkal ještě chvíli a zapomněl na to, že jsi udělala chybu.

kaskády rukou
podepírající holé skály
když pláču
do tvých dlaní

a ony mi slibují
že každý pád
bude srdce proklínat
protože už ho neucítíš

neucítíš
že se tě dotýkám
a zkouším dýchat
skrz oblohu veršů

já tě numůžu
nechat odejít
chci tě ve svém
životě

proplouvat mořem
našich nemluvňátek
která už se nikdy
nenarodí

v našich snech
vídat tě každé ráno
probouzet se
blízko tebe

každý okamžik
kdy se dotýkám
tvých rtů
cítím duše andělů

neodcházej
Autor Veronika R., 25.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kaskady rukou jdou mimo me...
...andele se mnou zustavaji...
jestlize zijes zamerne...
...pak diktaty se kaji...

25.01.2009 19:37:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí