Esemeskové políbení

Esemeskové políbení

Anotace: Když jeden druhému schází...

Medvídku, můj milý,
smutně je mi...
Když spolu jsme se probudili,
hned políbení
z lehoučka jsem mohla dát
Vždyť víš, že nepočká!
A tvůj něžný prstoklad...

Nedá se!
Jsi tam a já tady
Ale až zase
čas nás dá dohromady
úsměvem zaplatím
Prozatím
závdavek malý mám
Esemeskou polibek posílám
Autor rezina, 26.01.2009
Přečteno 585x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Dejfor, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí