Supernova

Supernova

Anotace: co se mi to děje..

Mrkni na mě znova
a proměním se v upíra,
co bez tvý krve umírá
...pak se kousni do rtu
a já se změním
v šílené hvězdokupy
světla, co smysly tupí
vzlítnu jak supernova
když sáhneš na mě znova
Autor Stepa, 26.01.2009
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Jerry Lee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám slabost pro rýmování, obzvlášť když to má hlavu, patu, smysl.

12.11.2012 11:44:50 | Jerry Lee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí