Hladina

Hladina

Anotace: Touha je jako hladina moře, která klesá a stoupá...

Co v noci přišlo,
zas rychle zmizelo.
Rozplynul se oblak touhy,
jen trochu citu zůstalo.

Zůstal s ním i chlad,
se kterým já bojuju,
ja chtěl se s ním i prát,
však nemůžu, už ani neumím se smát.

Přelet supů ticha,
nad mořem širokým mé touhy
zanechal tu matnou stopu,
nevýrazný cit jen pouhý.

Když přijde ráno,
opět vzroste hladina touhy
a já hledám místo pro své slouhy,
jež nenacházím...
a místo moře hladiny,
zůstane zde potůček jen jediný.

Avšak až naleznu znovu
to místo pro své touhy,
objeví se zase moře hadina,
která bude široká
a v níž se krásně usíná.
Autor greenus, 26.01.2009
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Surralis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné.

26.01.2009 12:33:00 | Surralis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí