Bloudění

Bloudění

Anotace: Nevím vlastně komu píši, píši spíš jen z dlouhé chvíle, rád se brouzdám v snové říši přijde mi to celkem milé =o)

Bloudím tady, bloudím tam,
bez duše a nemám stání
to všechno jenom kvůli vám
kvůli vám, má krásná paní.

Proč jen jste mi hlavu spletla,
cožpak ublížil jsem vám?
Vaše krása jak vichřice mě smetla
teď tu bloudím, sám a sám.

Milost paní, milost žádám
nemučte mne více již
bez vás já jen teskně strádám
mám to s vámi ale kříž!

Snad osud je ten chmurný mrak?
snad souzeno mi není s vámi být?
však jestli je to tak
pak již nemám důvod žít.
Autor Pelican, 26.01.2009
Přečteno 379x
Tipy 22
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Woski, vílí křídla.., kamich, Holis, jedam, Mbonita, mamina, nejsembásník, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, opravdu.

20.03.2009 18:27:00 | Fenn

piš dál verše, co tě baví,
básníci jsou klucí hraví,
v rýmech najdeš zalíbení,
dobrý pocit - nad něj není :)

26.01.2009 17:58:00 | nejsembásník

Supertip, moc se mi líbila.

26.01.2009 15:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí