Tajná láska

Tajná láska

Anotace: o ničem neví, mám mu o tom říct? jak se zachová??:(

Trávíme spolu každý den
a přesto jsme každý sám.
Já každou noc sním svůj sen,
jak ti polibek dám.
Sním si můj, tvůj, náš sen
a jsem nešťastná, když noc promění se zase v den.
Probouzím se smutná, se slzou na tváři,
ale vzápětí tvá přítomnost na mých rtech úsměv vytváří.
Vídám tě každý den už dlouhá léta
a má láska každý den vzkvétá.

Políbit, pohladit či obejmout bych tě chtěla
přemýšlím zda najevo dát ti své pocity měla...

Už dlouho držím tyto pocity v sobě,
pomož mi, prosím pomož mi najít cestu k tobě.
Autor Janica, 26.01.2009
Přečteno 579x
Tipy 9
Poslední tipující: casla, Eiffel, Bíša, Giginka, jedam, Dejfor, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vypadá to, že i holky se umí doopravdy zamilovat.

28.02.2010 21:11:00 | casla

hezké=o) každopádně mu to řekni!!Když to neuděláš..můžeš litovat,nebo si to vyčítat..držím palečky=)

26.01.2009 21:50:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí