Odi et amo

Odi et amo

Anotace: Nenávidím a miluji.

Nenávidím, jak nade mnou vždycky vyhraješ.

Miluju, jak slunce tančí ve tvých vlasech.

Nenávidím, že se ti nikdy nedokážu vzepřít.

Miluju, jak se koukáš a v očích máš nic i všechno.

Nenávidím to, jak přede mnou všechno tajíš.

Miluju tvojí bledou pleť, která připomíná led.

Nenávidím, když se mnou nemluvíš jen tak, pro nic.

Miluju tvé rty a tvůj překrásný smích.

Nenávidím, jak sobecky se někdy chováš.

Miluju tě tak, že bych pro tebe zabíjela.

A to nenávidím úplně nejvíc.

Autor genca, 26.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkné vyjádření!=)

26.01.2009 21:47:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí