Andělé mezi námi

Andělé mezi námi

Anotace: Tuto básničku jsem posílala do soutěže právě na téma "Andělé mezi námi", sice není bůhvíjak skvělá, ale pro mne hrozně moc znamená

V temných nocích za svitu měsíce
protančím, má lásko, všechny své střevíce
propluji mlhou a vlahými lukami
bez té vší krásy a bez Tebe srdce puká mi

Jsem šťastná a tak volná
dnes večer, můj anděli, budu se vším svolná
pohlédím Ti do očí
a v tu chvíli se se mnou vše zatočí

Běžím lánem rudých růží
vnímám tu nádheru, můj milý, ústy, nosem i kůží
schovám se Ti v poli zlatavých slunečnic
tyto noci jsou dílem večernic

S rozbouřenou myslí poslouchám slastné vytí vlků
chci vidět stopy jejich zubů, můj drahý, na Tvém krku
utíkáme před nebezpečím do tajemného hvozdu
zde, ač nerada, cítím smrtelnou hrozbu

Uleháme na heboučký mech
cítím, můj anděli, tvůj zrychlený horký dech
srdce mi divoce buší
pro Tebe zaprodala bych i svoji duši

Avšak i slunce musí ráno vycházet
loučím se s Tebou, můj anděli, budeš mi scházet
snad se mi budeš znovu zdát
těším se, až konečně půjdu znovu spát...
Autor Cerna_tajemna, 26.01.2009
Přečteno 480x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, sluníčko sedmitečné, Iwushak..., Dejfor, melancholik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná. Zajímalo by mne, jak se báseň v soutěži umístila :)

29.01.2009 08:20:00 | Lilly Lightová

nádhera

26.01.2009 19:19:00 | Dejfor

námětově i obsahově je tu taková dost obvyklá, ale zato je dobrá řemeslně.. až na tipa snad

26.01.2009 18:58:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí