HLEDÁME SE

HLEDÁME SE

Anotace: K nenalezení... nezaplacení

HLEDÁME SE

Jsem příliš sám i když jsem s tebou
Čekali jsme tak dlouho, jen někdo zhasil před koncem filmu světlo
A já vím, že už neucítím to teplo, které mě hřálo dřív

Na běžícím pásu ještě nevyrobili nic co by člověka učinilo šťastným
Tak ještě běžím aspoň do supermarketu, než zavřou, pro láhev alkoholu
Jen na chvíli se ohřát
Bez tebe je mi smutno

S bolestí jako s batohem jdeme životem slepí
Bůh jen špatně zamíchal karty, nebo se někdo spletl při rozdávání

Ta paní bez bot v tramvaji dobře ví
Že nohy ji ponesou kam nechce jít
V zimě je teplo, jen když máš rád, jen když tě někdo miluje
Autor fisico, 26.01.2009
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: je bouřka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se. Líbí se mi upřímnost této básně.

26.01.2009 22:02:00 | je bouřka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí