Zasněná

Zasněná

Anotace: Krátkodobý stav roztroušené duše.

Na tom místě,
kde v zimě sedává,
rok co rok,
se jí bezhlavě hlavou honí myšlenka létavá,
a každý krok
doprovází vločka sněhová.
Sedí tiše,
a přes obraz skleněný hledíc,
cítí opět ten motýlí pocit v břiše
a na ten okamžik s Ním vzpomíná.
Osamocená Ona
dívka plavá
a její clona
v hlavě se nacházející
ji přivádí do hlubin nejistoty a chaosu,
a není si jista ničeho, ba ani únosu,
věci té, jež ji brání nevznášet se nad zemí.
Chtít prožít ty chvíle znova?
Neví.
Ano či ne?
Stále ji napadají nové věty, slova,
Avšak zmatek narůstá…

...Stále
Autor Teereezkka, 26.01.2009
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, lucajda89, UCET KE ZRUSENI, strašidýlko-střapatý, Kyška
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasněná duše básničky píše a hned je líp. Dodatečně dávám tip.

13.03.2009 16:01:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí