Kolik mi nocí ještě zbývá

Kolik mi nocí ještě zbývá

Anotace: ??? * * * edit druhého dne ráno: blábol, nečtěte to. to já jen že svoje díla nemažu...

Když sklo se neleskne,
slova padají na dna sudů s olivami,
večer se zasteskne
po chvílích kdy jsme spolu - sami,
když zima ubíjí mé city tupou pěstí,
mé srdce bije - pro lásku - pro neštěstí.

Když sudy vytečou a zbývají jen louže,
šedivé mraky z nich sají zpodzima,
já vždycky za nocí sám oddávám se touze
a nelidsky se stýskat začíná
když stín se dlouží a slunce zemi líbá,
kolik mi nocí (bez tebe) ještě zbývá?
Autor Bůchví..., 26.01.2009
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, padající do neznáma, dablik007, Alasea, sýc, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..kolik?

29.01.2009 11:28:00 | dablik007

blah blah blah blahobol...

jeden kamarád používá přezdívku Wik, tak nevim.

28.01.2009 07:09:00 | Bůchví...

moc...
a nebreptej, že je to blábol, když není
BOT: VIK - napadá tě něco?:-)

27.01.2009 19:06:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

krásná - dokonalá! ...nic víc netřeba, moc dobré!!

26.01.2009 23:19:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí