Bílá paní

Bílá paní

Anotace: ..druhotina vzniknuvší ve stejný den jako prvotina...... z tohoto stylu psaní "saddovou" nejspíš raní :);)

Konec snům a iluzím
konec srdce, které bilo
Nyní však již utichá
život z něj mi uniká

Smrt je krásná Bílá paní
chce to jen se vydat za ní

Natáhnout k ní svoje paže
kosa její správné ráže

Hlavinku tvou setne hned
už nebudeš muset klet

Že je život marná snaha
úpěnlivé pachtění
Buď tu hodný milý Peťko
a snad dojdeš spasení

Na spasení však já seru
chtěl bych dýchat z plných plic
Nechci zprznit vaši dceru
kousek štěstí chci nic víc

Smrt je krásná Bílá paní
já se dneska vydal za ní

Natáhnul jsem k ní své paže
padla kosa správné ráže

Hlavičku mou uťala
a na nic se neptala
Autor Coala, 27.01.2009
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohoda,přežila i saddová...

27.01.2009 17:24:00 | jedam

...nebude tok zle,ještě píšeš :-)

27.01.2009 00:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí