Hledat

Hledat

Anotace: nevím ani o čem to je :-D. prostě zas ňaka blbost :-)

Teď !
Vidíš mě?
Lidé umějí mizet, ale jen když je nikdo nehledá.
Ne!
Prosím, já tě našel lásko.
Chci, abys měla důvod mě hledat také.
Teď ?
Zavři oči a pomalu usínej.
Mezi tím já budu hledat sebe a důvod pro tebe.
Autor Libi, 27.01.2009
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí