Vrať se mi !

Vrať se mi !

Anotace: Tak to už je starší básnička. Teď už lásku nechci...radši :(

Bez Tebe nedokážu vydržet,
bez Tebe je strašně krutý tenle svět.
Bez Tebe nevím,co dělat mám,
bez Tebe vážně umírám!
Bez Tebe nemůžu šťastná být,
bez Tebe nedokážu žít.
Bez Tebe je můj život peklo na zemi,
má lásko,prosím,vrať se mi!
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 27.01.2009
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: lady_esik, Quigleika, Atropa bella-donna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí