SAMOTA

SAMOTA

Anotace: stále bez štěstí

Mnoho slov nevyřčených
Jedna strana života
Bolest němých

Když je člověk sám přemýšlí co by mohl žít
Každý chce žít – milovat…

Za mořem silikonu
Na břehu Balatonu
Loďka pluje do dáli
Daří se jí
Pluje však ke skonu

Nikdo nestojí o zvadlé romantiky na diskotékách
Jen alkohol stéká do žil
Ráno krásné slunce vychází
Však uvnitř tma ještě živá

Dobrou noc ti dá láhev námořníka
A můžeš plout
Skrze sny a pochod tramvajový
Světla noci nikdy nevyhaslá
Nedají ti ještě vyhasnout

Kolikrát jsi prosil Boha
Málokdy ses ráno kal
Autor fisico, 27.01.2009
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí