Láska není vidět

Láska není vidět

Anotace: Zamilovaná básnička kterou sem kdysi psal pro jedu mojí dnes už minulou lásku...asi trochu paradox, když přečtete o čem básnička je.

Láska není vidět, to ne
A nejde ani třemi dělit
Lásko moje miluji tě
Nejde už to změnit

A když dva tímto citem vzplanou
všechno jde stranou
A oba jen svůj svět mají
Neví však co druhou je stranou

Křehká jako starý porcelán
A lehká jako list
Říkáš si já nejsem sám
A jsi si tím jist?

Sliby nejsou činy
A ona není v hrsti tvé
Tak utři svoje sliny
Ať to není bolestivé

I dobře může toto skončit
Jen oba musí jedním být
Pak se můžou stokrát loučit
Ale pořád v srdcích spolu žít

Kilometry vzdálení
Ale přesto spolu jsou
Jediné co to znamená
Že se oba milujou
Autor casanova88, 27.01.2009
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí