Když se světy rozdělí

Když se světy rozdělí

Anotace: ...já vím nesmutnit,nesmutnit...

Zrcadlo lží už se dávno rozbilo
nebo tu snad nikdy nebylo

To jen hloupý snílek jako jsem já
si namlouval
že věci někdy růžové být mohou
však to byl jen sen, co se zdá
že někdo miloval
hloub a déle než vteřinu pouhou
jenže i noc s tímto snem končí
dává sbohem..s tebou se loučí

Když se světy rozdělí
nic už je nedělí
když se světy rozdělí
nebudeme nebdělí
když se světy rozdělí
lásku jsme neměli

Tolik slz, bolesti, výkřiků do ticha
o kterých ani nevíš
ne, nejsi necita
jen stejně nesníš
Autor Giginka, 27.01.2009
Přečteno 334x
Tipy 16
Poslední tipující: losscar, bejbyyyy, WAYWARD, Quigleika, jedam, J.U. Ray, Psavec, kikis, WerunkaaXD, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...poslední část je i moudrá

29.01.2009 22:36:00 | WAYWARD

Vse zas bude dobre, cas je vyborny lekar, moc krasne jsi o vsem napsala.

27.01.2009 14:41:00 | carodejka

Každý na jinou vlnu je naladěn... mno, láska mohla být, ale už vyprchala? Smutné verše. Zní mi to jako veliké zklamání. Věřím, že špatné se v dobré obratí...

27.01.2009 13:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí